Blog

Skijim i mirë të Premtën më 12 Shkurt

Tung njerezim,

pa marrë parasysh se para disa ditëve ra borë dhe ende po bjen, erërat e forta nuk lejshin që ajo të mbushet dhe të shëndrohet në POW (siq ne kemi dëshirë) . 

Lansohet faqja Snow Njeri në kuadër të Njeri.net

Përshendetje dashamirë të skijimit alternativ dhe snowboardit, më në fund doli faqja e shumëpritur e verzionit më të ri NJERI.net, adresë, e cila do të përbëhet nga 10 faqe me përmbajtje të ndryshme. Njeri.net është krijuar për ti promovuar sportet e tipit "outdoor"në Kosovë por edhe aktivitete tjera atraktive që nuk kanë lidhje me sport. Në faqën Snow Njeri, do të keni mundësi të merrni informata më të reja nga aktivitetet e organizatës sonë por, edhe të shiqoni pamje të bukura përmes fotove dhe videove nga shtigjet e ski qendrave të Kosovës dhe rajonit.